søndag 26. mars 2017

Klesbyttedag

På lørdag arrangerte en venninne og jeg klesbyttedag. 

Vi inviterte venner og bekjente til å ta med seg noen hele og pene klesplagg (klær/smykker/skjerf/sko/vesker) som de ikke brukte. Vi hadde ordnet med klesstativ der de kunne henge opp klærne etter kategori og deretter kunne de plukke med seg de klærne de ønsket å bytte i. Det kom inn så mye fint og folk koste seg med å titte, prøve, drikke te og skravle litt.  





Tanken var å slå et slag for en litt mer miljøvennlig og økonomisk måte å shoppe på. I bonus fikk vi en veldig fin dag sammen med mange hyggelige damer.  Og ikke var det mye jobb heller.  Klærne som ble igjen leverte vi til veldedighet.





Anbefaler virkelig å prøve dette. For eksempel kan man invitere venninnene sine på en jentekveld med vin og samtidig ha klesbytting.





Det var flere som fortalte om klesplagg de ikke brukte (noen hadde fortsatt lappen på), men som de ikke hadde hatt samvittighet til å kvitte seg med. Men her kunne de bruke disse klærne som ”betaling” for nye klær og dermed fikk de ikke bare fornyet garderoben, de fikk også kvittet seg med litt dårlig samvittighet.







For oss ga det iallefall mersmak og vi gleder oss allerede til vi skal arrangere på nytt i høst J


Miljøvennlig – økonomisk – veldedig – hyggelig – morsomt. Det er GLEDE det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar